Picture Background

Thursday, October 8, 2015

Lucian Muscurel - "sotul ideal"

Lucian Muscurel

Liliana Tomescu
Dumnezeu ne-a ajutat pe amandoi sa ramanem impreuna in tot acest foarte lung timp. El ne-a dat aceasta dragoste unul pentru altul. Am avut mare noroc cu Lucian, acest barbat extraordinar, generos, gata oricand sa sara in ajutorul oricui... Ne-am cunoscut la Teatrul "Nottara"... Intr-o zi, eu eram in teatru, repetam ceva... Iar el venise sa dea un examen ca sa fie angajat... Eu eram in consiliul artistic, in juriu, nu mai stiu... asa ca am asistat la examenul lui... Lucian a spus niste versuri, printre care si "Dupa melci". Un "Dupa melci" cum eu n-am auzit niciodata sa-l fi rostit cineva. A spus si "Rica, fante de obor"... L-a auzit si George Constantin - era si el in comisie -, l-a felicitat si l-a luat in brate, spunandu-i, cu vocea lui ca de tunet: "Bravo, ma!"... Lucian a fost si este Norocul meu. Iar eu poate ca sunt... Norocul lui.

Liliana Tomescu


Sursa:
Silvia Kerim - "Amintirea ca un parfum..."
Sursa foto Liliana Tomescu: Oreste F. Multumesc!


6 comments:

  1. Uite un prilej de foileton !
    Cine-i Omul care a cucerit aceastå Redutå atit de atrågåtoare dar atit de inaccesibilå ?!? De ce nu se stie nimic despre el ?
    Putem avea detalii ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este de dorit, a avea acces la istoria acestui cuplu de actori, ca și de cei care au fost în replică cu unul sau celălalt, în funcție de distribuțiile din teatru sau de catingurile unor filme. Consider că Liliana Tomescu este una dintre cele mai mari actrițe pe care le-a avut teatrul românesc. Cît privește, Lucian Muscurell, gîndesc că ar fi putut da naștere la multe creații splendide în arta spectacolului, din România, Era, deja, remarcabil. Ar fi minunat, dacă Oreste Florian ar crea o pagină cu interviuri luate unor actori de talie și, bine înțeles, doamnei Liliana Tomescu.

      Delete
  2. Da , n-ar fi rau så stim mai mult.

    ReplyDelete
  3. Asteptam informatii.

    ReplyDelete
  4. Liliana am un interviu senzational dat de Liliana Tomescu si pe care, cred, as putea så-l obtin in exclusivitate pentru dumneata . Cred cå ar fi ceva , ca dupå disparitiile recente ( Olga , Stela popescu) så poti veni cu un material proaspåt de la Liliana Tomescu , acest Rolls Royce care , så språm nu ne v-a påråsi asa de curand.
    De asemenea am cateva materiale interesante si despre acest personaj care , in afarå de " sot ideal" este si o personalitate importantå a teatrului .
    Toate astea le poti obtine ridicand " embargoul " in ce må priveste si dandu-mi un rand la adresa mea mail . OresteF.

    ReplyDelete
  5. Da , bine zice Dl. Ciou . Ar fi minunat daca Dl. Oreste , care se pare , din ce scrie , ca are o serie de materiale privitoare la cei doi, ne-ar putea asigura cu o continuare a ceva ce poate deveni foileton . Suntem multi interesați de viata acestui cuplu care începe sa devina mitologic . Se pare ca, pentru a avea acest foileton , dând crezare la ce scrie Dl.Oreste , nu depinde decât ca Dna. Jinca sa ridice " embargoul" de care pomenește Dl. Oreste si sa-l contacteze la adresa sa meil . Va așteptăm doamna. .

    ReplyDelete