Picture Background

Tuesday, October 6, 2015

Adriana Trandafir

Adriana Trandafir

Cred ca sunt un om normal. Incerc sa fac totul cu placere. Si nu intotdeauna reusesc. Oricum incerc sa pun tot sufletul in ceea ce fac. Adevaru este ca sunt emotiva, sunt foarte emotiva.
Ca om sunt asa cum m-am nascut. Sunt un copil al pamantului; nu sunt de asfalt. Stiu ce inseamna sa rasara iarba, ce inseamna sa inmugureasca arborii, stiu ce inseamna sa uzi un strat de rosii, ce inseamna sa astepti in amurg vitele de la camp, stiu ce inseamna sa miroasa tot satul a paine calda, stiu ce inseamna sa te pregatesti pentru sarbatorile de iarna si pentru colinde, stiu ce inseamna sa ingropi pe cineva in cimitirul satului, acolo unde este normal sa te duci si tu. Am avut parte de toate bucuriile si grijile copilariei si ale pamantului. Cred ca totul porneste din copilarie. Am avut o copilarie plina de adevar.
Ca actrita trebuie de multe ori sa scormonesti in sufletele oamenilor, acolo unde ei, poate, nu ajung intotdeauna cu gandul sau nu vor sa ajunga. Unii, poate, niciodata nu s-au gandit ca sunt atat de sensibili, ca pot plange si ca pot rade deschis, ca pot fi foarte emotionati. Actorul trebuie sa puna un semn de intrebare asupra vietii si de multe ori sa dea, poate, si un raspuns.

Adriana Trandafir

Fragment dintr-un interviu realizat de 
Nicolae Macovei
ALMANAHUL GONG '89.


No comments: