Picture Background

Saturday, August 8, 2015

Valeria Seciu - "SatisFUCKtion"


Intr-o societate mecanizata, cu valori si pareri impuse, aparitia unei femei care priveste catre trecut si catre mare, desprinsa parca de timp, este socanta. Ritmul in care traieste este altul decat cel cu care suntem obisnuiti, cel al strazii. Oglinda in care se priveste nu-i arata lucruri frumoase, insa, spre deosebire de noi, ea are curajul sa o priveasca.

Valeria Seciu a devenit o emblema a Teatrului Mic, identificandu-si cariera cu existenta acestei scene. Magnetica, ingenua, capabila sa-si centreze sensibilitatea spre abisurile ori culmile naturii umane, ca-ntr-un alint, totdeauna cu o puternica senzualitate catifelata in privire, in vocea cu inflexiuni de miere sau fiere, nu si-a dezamagit niciodata publicul.

In rolul Mamei din "SatisFUCKtion" trece cu usurinta de la frustrarea neimplinirii in viata personala si raportarea la trecut (intruchipat de Mihaela Popa) la dependenta cu urme de afectiune pe care o simte pentru fiica sa (Florina Gleznea), de la cochetaria pe care o trezeste in ea aparitia unui tanar scriitor (Cristian Popa) la surasul amar pe care il are cand se priveste in oglinda.


Sursa text:
Cotidianul.ro
Foto Alois Chirita
Sursa video: SensoTvRO

No comments: